Про складні умови роботи, з якими зіткнулася подружня пара з України - Яна та Андрій, йдеться в сюжеті телеканалу «Україна», передає «Обозреватель».

«Ми робили сендвічі, і за дві-три години їх потрібно було зробити тільки одного виду тисячу. На тому процесі нас працювало п'ять осіб. Один наповнює пакети, такі спеціальні рукави з начинкою, інший весь час просто замотує стоїть. Божевільний темп. Чим більше ми давали план, тим ще більше від нас вимагали», - розповіла дівчина.

Зазначається, що не витримавши, Яна попросилася в інший цех. Наразі разом із чоловіком вони працюють з сьомої ранку до сьомої вечора. Часто залишаються на роботі довше. Увесь день на ногах, а за зміну всього дві перерви: 15 хвилин на сніданок, і 30 хвилин – на обід. І лише один вихідний.

«Андрій і Яна в країні нелегально – подали прохання на надання їм статусу біженця. І поки їх справа на розгляді, платять їм менше встановленого законом мінімуму. Але вимагати справедливості бояться, інакше втратять і цю, нехай і важку роботу, як і тисячі інших заробітчан з України», - йдеться в сюжеті.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ