Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО залишалась напруженою, повідомив у зведенні прес-центр штабу АТО у Facebook.

Російсько-окупаційні угруповання не лише активно застосовували міномети різних калібрів, а й вдарили по наших позиціях з переносної реактивної пускової установки «Град» (Партизан). 

Так, ввечері, на Приморському напрямку, бойовики відкривали вогонь з мінометів калібру 120 та 82 міліметри в районі Красногорівки. Позиції поблизу Павлополя злочинці спочатку двічі обстріляли з гранатометів, мінометів та стрілецької зброї. А близько опівночі, по захисниках Павлополя ворог випустив 4 снаряди з переносної реактивної пускової установки «Град» (Партизан).

Також на Луганському напрямку бойовики з мінометів різних калібрів декілька разів били по наших укріпленнях на підступах до Кримського та Троїцького. Окрім того, ввечері під гранатометним вогнем опинились українські війська у районі Новоолександрівки та Новозванівки.

А на Донецькому напрямку бандформування продовжили обстріли Авдіївської промзони. Лише за вечір і ніч злочинці тричі відкривали вогонь з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. Щоразу наші військові вогневою перевагою примушували бойовиків до тиші. 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ