«Близько 300 осіб залишаються в Тунісі і не можуть вилетіти в Україну», — пише ТСН із посиланням на туристів.

Пасажири стверджують, що авіакомпанія Bravo Airways і туроператор Oasis Travel, в особі приймаючої компанії Insight Holidays не виконують своїх зобов'язань по поверненню громадян України додому.

Згідно з інформацією, частина туристів залишається в аеропорту Монастір без інформації про запланований виліт. Другу групу туристів, які повинні були вилетіти до Харкова о 07:35 28.06.2018, привезли в готель в місті Сус.

«Нічого не обіцяють. Кажуть хто що – хтось обіцяє виліт, хтось говорить – сьогодні вильоту не буде», — розповідають туристи.

У консульстві України в Тунісі повідомили, що причина затримки рейсу — відсутність палива для заправки літака. За інформацією представництва, туроператор має вирішити ситуацію протягом декількох годин.

«Консульство займається цією проблемою. Туроператор обіцяє вирішити цю проблему за декілька годин, проте детальна інформація буде відома пізніше», - розповіли у представництві.

Раніше «Вголос» писав, 22 червня через відсутність літака на авіарейс з Києва до Тунісу близько 70 туристів не змогли вилетіти з квитками аівакомпанії Bravo.

Нагадаємо, 14 червня ввечері в аеропорту «Київ» ім. Сікорського літак авіакомпанії Bravo Airways із 169-ма пасажирами на борту під час приземлення викотився за злітно-посадкову смугу.

ІА "Вголос": НОВИНИ