Про це повідомляє Football24.ua.

Вірт сподівався пройти в Великобританії стажування, але в країні зараз посилено заходи безпеки після скандального отруєння колишнього подвійного агента Сергія Скрипаля та його дочки Юлії. У Британії заявляють, що це зробили російські спецслужби і навіть обговорюють можливість бойкоту чемпіонату світу-2018.

«Не повірите - я ще не їздив до Британії. Мій виліт планувався на 12 березня. Дуже хотів побувати, зокрема, на матчі «Арсенал» - «Мілан» в Лізі Європи. Після цього збирався їхати в Манчестер. Але все зірвалося через причин, які від мене не залежать.  

Тепер британці ще суворіше підходять до видачі віз. Росіянам відмовляють практично всім. До нас - також ретельніше ставлення. Причина - міжнародний скандал після отруєння російського агента. Тому я продовжую чекати на візу», - розповів Вірт.

Нагадаємо, Юрій Вірт в першій частині сезону тренував «Верес» і під його керівництвом команда пішла на зимову перерву на 5-й позиції в УПЛ. Але потім досить несподівано тренера звільнили, а на його місце призначили білоруса Юрія Свіркова. Нині Вірт без роботи.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ