Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Для мене велика честь прийняти нову посаду, основним завданням якої є повернення Пуерто Ріко на шлях до фінансової стабільності. 22 березня 2017 мене призначили виконавчим директором (CEO) Ради з фінансового управління і контролю Пуерто Ріко, створеної згідно з Актом про контроль, управління та економічної стабільності Пуерто Ріко (PROMESA)», - повідомила Яресько.

За її словами, нові службові обов'язки полягають у впровадженні фінансового плану відновлення ліквідності і кредитоспроможності, який в поєднанні з структурними реформами дозволить досягти в країні економічної стабільності, залучити інвесторів, створити робочі місця, забезпечити економічну міць і підвищити стандарти життя населення.

Варто відзначити, що Яресько не забула про свій досвід роботи на посаді міністра фінансів України. «Режим суворої економії, реструктуризація боргу, структурні реформи - саме ці заходи в цілому змогли зупинити економіку на краю прірви і повернути до фінансової стабільності», - зазначила екс-міністр.

Вона також додала, що продовжуватиме роботу на посаді Голови Ради директорів Інституту Аспен Київ, і залишається членом Консультативної Ради Львівської бізнес-школи Українського Католицького Університету і почесним членом-нерезидентом Атлантичної Ради.

 

«Вголос»
 

ІА "Вголос": НОВИНИ