Про це йдеться в повідомленні бригади.

«З відкритих джерел інформації стало відомо про місце перебування військовослужбовця нашої частини, який зник 24 травня. Найголовніше – що він живий, але згідно з попередньо отриманою інформацією перебуває у ворожому полоні», – йдеться у повідомленні.

«З відео допиту військовослужбовця ЗСУ можна зробити висновок, що людина піддалася важкому психологічного впливу, знаходиться в стресовому стані, говорить плутано, має виснажений вигляд –ймовірно, через тривалу відсутність сну або фізичні тортури», – зазначають у бригаді.

Також зазначається, що той факт, що військовий стверджує про абсолютну відсутність російських військ на території України, також вказує на те, що з 19-річним хлопцем «попрацювали» представники російських спецслужб.

«Окупація Росією українського Криму, чотири роки бойових дій, сотні вбитих росіян, десятки полонених військовослужбовців російської армії, завезені з РФ сотні танків, тисячі артилерійських систем та сотні тисяч тонн пального і боєприпасів до них – більш ніж красномовний доказ агресії проти України.
Командування бригади зробить все можливе для визволення військовослужбовця із полону та повернення його до родини», – наголошується у повідомленні.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ