Внаслідок ДТП постраждали 3 людей, повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на джерела в правоохоронних органах регіону.

«Минулої ночі на 315 км федеральної траси М-4 «Дон» зіткнулися мікроавтобус «Мерседес», який прямував з Москви до Донецька, і вантажівка «Хіно». Внаслідок ДТП постраждали три людини», – зазначив співрозмовник агентства.

При цьому він додав, що за попередніми даними, в мікроавтобусі перебувало 16 осіб, всі вони – громадяни України.

Офіційно керівник прес-служби обласного УМВС Андрій Ярцев підтвердив агентству факт ДТП в Тульській області за участю пасажирського мікроавтобуса і уточнив, що потерпілих госпіталізовано в Ефремовскую районну лікарню.

«У потерпілих забої, травми голови та хребта. У найближчі години після надання медичної допомоги вони будуть відпущені з лікарні», – сказав він.

У той же час «ТАСС» з посиланням на дані районного ДАІ повідомляє, що двоє потерпілих внаслідок аварії у важкому стані (водій і пасажир вантажівки), ще один (пасажирка мікроавтобуса) в стані середньої важкості.

Обставини ДТП з'ясовуються. Мікроавтобус був евакуйований на стоянку. «Зараз 11 пасажирів перебувають у Єфремові, четверо продовжили рух до Донецька», – йдеться в повідомленні видання.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ