«На прогностичній карті, якій я дуже довіряю, у ніч на понеділок, на 29 травня, на сході та місцями півночі України є ймовірність заморозків.  29 травня - заморозки. Нема навіть сили ставити знак оклику. Словом, попередила. Уточнення - обов'язково, але на сьогоднішній день - є ймовірність заморозків на сході та півночі України на ніч у понеділок 29 травня.

Тепер - вихідні.  Дощі в суботу в Україні скрізь, крім сходу.  Дощі в неділю скрізь, крім півночі. Це ще потребуватиме деталізації та уточнень.

Ну, а тепер нарешті що завтра? Дощі з грозами і навіть сильні зливи - на заході України. Місцями дощі пройдуть у північних областях та в Криму. На решті території - без опадів. Температура повітря 24 травня протягом дня +18+23 градуси. Трохи похолодає у західних областях, ще б пак, зливи - +14+19 градусів. У Києві завтра є ймовірність локальних дощів, тепла погода, +22+24 градуси. У четвер-п'ятницю - різнокаліберні дощі з грозами в столиці і невелике похолодання», - зазначила вона у своєму Facebook.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ