Із перехоплених телефонних розмов окупантів, рашистські загарбники, скаржаться на те, що їм нема чого їсти і розповідають, що «українська бабуся пиріжки принесла – вісім людей у цинку поїхало».

Про це свідчить свіже аудіоперехоплення розмови окупанта з дівчиною. Його опублікував радник глави МВС Антон Геращенко.

Російські загарбники скаржаться на те, що їм нема чого їсти, а тіла вбитих росіян з України вивозять пачками.

«Вчора ще чотири труни привезли!», «А знаєш, скільки ми відправили?! Купу!», «Гліб у Воронежі каже, що камазами трупи привозять!», – можна почути на записах.

 

Також окупанти зізнаються, що їм нема чого їсти, сухпайки закінчилися, а нові харчі не надходять

"Нам тут їсти нічого. Вчора качку стирили! Магазини бомбимо. Ми голодуємо! По теліку показують, що місцеві продукти самі віддають. Ага! Бабуся одна пиріжки принесла – вісім людей у цинку поїхало.

– В сенсі? Із чим пиріжки?

– З отрутою! "

 

Як писав «Вголос», із перехоплених Службою безпеки України телефонних розмов загарбників стало відомо, що окупанти в Україні втрачають віру в командирів, у свою армію та в керівництво рф. Розуміють, що вони нікому не потрібні й кинуті напризволяще.

Також у перехопленій СБУ розмові, рашист розповів «по секрету» рідним , що він разом з іншими солдатами армії рф шукає українські патрони калібру 7.62, щоб прострелити один одному ноги та евакуюватися з України в госпіталь..

ІА "Вголос": НОВИНИ