Про це поінформувала головний редактор програми «Схеми» Наталка Седлецька, посилаючись на сайт компанії.

Відповідно до прес-релізу заходу, до української делегації увійшов віце-прем’єр Володимир Кістіон, голова комітету ВРУ з питань податкової та митної політики, народний депутат Ніна Южаніна та заступник керівника Міненерго з питань європейської інтеграції Наталія Бойко.

Також з української сторони участь у Форумі взяли представники Посольства України у Франції, Кабміну та інших відомств.

На Форумі, згідно з офіційним повідомленнім, обговорювали перспективи європейської енергетичної безпеки і розвитку ефективної енергетичної інфраструктури.

«Постмайданна влада не лише зробила все, щоб соратники Януковича уникли в'язниці. Вона ще й своїми власними руками почала відбілювати їхній імідж, роблячи це не лише на очах власного народу, але вже й міжнародної спільноти», – наголосила Седлецька.

 

Кінцевим бенефіціаром цієї фірми є Микола Злочевський, колишній міністр екології уряду Миколи Азарова та близький соратник Віктора Януковича, який виїхав після Майдану з України через загрозу кримінального переслідування.

Микола Злочевський був міністром екології від червня 2010 року до квітня 2012 року. На той момент його бізнес розрісся до розмірів однієї з найбільших приватних газовидобувних компаній у країні – Burisma Group.

ІА "Вголос": НОВИНИ