ЗСУ на південному напрямку змусили ворога відступити. Наші воїни знищили 2 польових пункти боєпостачання, місце зберігання паливно-мастильних матеріалів та техніку противника.

Про це повідомили Сили оборони півдня України.

"За минулу добу ворог здійснив 3 спроби штурмів на лівобережжі Дніпра та 7 - у районі Роботиного в Запорізькій області. Зазнавши суттєвих безповоротних та санітарних втрат, відійшов на вихідні позиції. Наші бійці здійснюють комплексні заходи з утримання та укріплення позицій", - зазначено у повідомленні.

Під час бойових дій українські війська завдали суттєвих втрат противнику, примусивши його відступити на початкові позиції. Внаслідок боїв було нейтралізовано 117 окупантів, а також знищено танк, дві гармати, 5 мінометів, портативний комплекс радіоелектронної боротьби, комплекс відеоспостереження «Муром-М» та 11 одиниць автобронетехніки.

"Знищено 2 польових пункти боєпостачання та місце зберігання паливно-мастильних матеріалів противника", - додали у ЗСУ.

Водночас окупанти продовжують вести аеророзвідку навіть за несприятливих погодних умов, а також тиснуть артилерійськими обстрілами та застосовують велику кількість ударних дронів. По Роботиному росіяни продовжують застосовувати тактичну авіацію та здійснили пуски 2 КАБів.

ІА "Вголос": НОВИНИ