Про це пише Обозреватель.

Господар вечора разом з Олегом Собчуком («СКАЙ»), Марією Бурмакою, Оленою Мозговою, Володимиром Ткаченко, Іванкою Червінської, Лілу, Оксаною Стебельською («Українські барви») готували страви, рецепти яких «підгледіли» під час подорожей.

Хітом вечора став єгипетський тунець, приготовлений Ігорем Захаренко на вечірці. «Тунець, виловлений нашими туристами в Червоному морі, найкраще готувати на грилі-камені, - розповідає Ігор Захаренко. - Для його приготування потрібно мінімум перцю і солі. Що можна додати - це кілька крапель свіжовичавленого соку лимона».

Лідер групи «СКАЙ» Олег Собчук, який першим продегустував страву зазначив, що в Києві єгипетський тунець вийшов не гірше, ніж в Марса-Аламі, на узбережжі Червоного моря. «Самою ж смачною стравою, яку я спробував в минулому році, подорожуючи разом з Ігорем Захаренко і його туристичною фірмою «Феєрія», є албанський восьминіг на грилі. У цій країні його називають октопус. У перекладі з грецького «октопус» означає  «вісім ніг». Це найбільший рід восьминогів, які зустрічаються в світовому океані», - розповів Олег.

Також артист радить всім відправитися в Албанію цього літа, щоб спробувати свіжі мідії в лимонному соусі.

Марія Бурмака в свою чергу рекомендує спробувати всі різновиди сирів у Франції, а також знаменитий албанський десерт з трьох видів молока - трілече. Співачка Лілу радить відправитися в Єгипет за оригінальними соліннями, а особливо - пряною долмою з виноградного листя.

ІА "Вголос": НОВИНИ