10 листопада Микита Алексєєв виступив у московському клубі «Известия Холл», як написав він у своєму Instagram.

Алексєєв опублікував фото і відео з концерту, який, судячи з усього, пройшов з аншлагом.

Російське mos.guru повідомило, що концерт довго не починався через повідомлення про загрозу вибуху і термінову евакуацію глядачів. Після того, як клуб перевірили працівники поліції і кінологи з собаками, через кілька годин сольний концерт Алексєєва все ж почався.

 

http://mos.guru/sobytiya/koncerty/1905 ГОСТЕЙ КОНЦЕРТА ALEKSEEV’A ЭВАКУИРОВАЛИ ИЗ-ЗА УГРОЗЫ ВЗРЫВА #alekseev #сольныйконцерт #известияхолл #известияhall #никитаалексеев #msproduction #пьяноесолнце #чувствуюдушой #океанамистали #сновосколки #новаяпесня #навсегда #песнянавсегда #mosguru

Допис, поширений MosGuru (@mos.guru)

Алексєєв подякував росіянам, які під дощем чекали початку концерту, за їх відданість і пообіцяв, що ще не раз приїде в Росію.

«Вчора я ще раз зрозумів, що мої шанувальники неймовірні – три години вони стояли на холоді на вулиці під дощем і все це для того, щоб потрапити на мій концерт. А коли я дізнався, що не було здано жодного квитка – був зворушений до глибини душі. Обіцяю, що моя любов до Вас буде такою ж відданою і взаємною! А яскраві спогади про вчорашній концерт в «Известия Hall» досі не дають спокою. Упевнений, зовсім скоро повторимо...», – написав він.

 

Премьера вместе с Вами в унисон. Навсегда! #ALEKSEEV #Навсегда #премьера #ИзвестияHall #концерт

Допис, поширений Nikita Alekseev (@alekseev_officiel)

 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ