Телеведучий В'ячеслав Піховшек у ході інтерв'ю в ефірі телеканалу «Newsone» з екс-міністром юстиції Оленою Лукаш, яка була членом «Партії регіонів», прирівняв ветеранів АТО до вбивць.

«Ми живемо в суспільстві, яке зараз влаштовано за принципом тотального беззаконня. Будь-яка людина, яка зараз називає себе ветераном АТО, вважає, що у неї є індульгенція на вбивство, і вона може вбивати. Моє питання не стосовно цих людей, діям яких повинен дати в конкретному випадку тільки суд», - заявив Піховшек.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=Brd9Ssf3TJU

Такі слова Піховшека не залишились без уваги суспільства. Від Піховшека і телеканалу «Newsone» вимагають публічних вибачень перед захисниками України, і спростування заяви.

«З такою гучною заявою в ефірі телеканалу »Newsone« виступив В'ячеслав Піховшек, прирівнявши всіх ветеранів АТО до вбивць, готових чинити самосуд», - написав у Facebook юрист і брат депутата Маси Найєм.

"Час вибачатися перед учасниками АТО", – написав Найєм.

Він також пригрозив судом у разі відмови.

"Наш юрист звертається до телеканалу "Newsоne" з вимогою спростувати в ефірі відомості, що не відповідають дійсності, а саме — висловлювання, якими ведучий програми прирівняв кожного ветерана АТО до вбивці, а також вибачитися перед спільнотою ветеранів АТО. У разі відсутності реакції — залишаємо за собою право звернутися до суду з відповідним позовом", — написав Найєм.

ІА "Вголос": НОВИНИ