Про це інформує прес-служба держкомпанії.

«Представники Генеральної прокуратури України в супроводі представників СБУ знов проводять обшуки та виїмку документів. ГПУ цікавлять проведені у 2016-2017 рр роботи з гідророзриву пластів та капітального ремонту свердловин, які допомогли ПАТ «Укргазвидобування» досягти максимального за останні п'ять років добового видобутку природного газу», – вказано у повідомленні.

Зазначають також, що обшуки проводять за ухвалою Печерського районного суду Києва від 11 серпня 2017 року. Клопотання надійшло від департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури.

Відповідно до ухвали суду, вилученню підлягають первинні фінансово-господарські документи, пов'язанні з відносинами «Укргазвидобування» та компаніями Tacrom Services S.R.L (Румунія) й ДП «РУП «ВО «Бєлоруснєфть».

«Зазначені документи стосуються проведення у 2016-2017 роках ГРП та капітального ремонту свердловин: інженерні звіти, плани робіт, проекти розробки родовищ та інша важлива для діяльності компанії інформація», – кажуть у прес-службі.

До всього, наголошують, що «Укргазвидобування» співпрацює з представниками ГПУ.

Нагадаємо, СБУ та ГПУ вже проводили обшуки в компанії  на початку лютого та липня.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ