2 квітня 2018 року, в приміщенні ПАТ «Укрзалізниця» відбулась відкрита процедура розкриття конкурсних пропозицій на визначення єдиного оператора з постачання продуктів харчування для пасажирських поїздів далекого сполучення, повідомляє прес-служба ПАТ «Укрзалізниці».

На конкурс, який проводиться з метою забезпечення найкращих стандартів сервісу в поїздах, свої пропозиції надіслали 4 компанії: WOG Retail, «Аллюр ЛТД», «Вітмарк-Україна»  та ТОВ  «Українська оптова торгівельна компанія». Згідно з умовами конкурсної документації, оцінка пропозицій відбуватиметься упродовж не більше 10 робочих днів з моменту їх розкриття.

Головним критерієм вибору постачальника є гарантовано висока якість продукції, кінцевим споживачем якої є пасажир. Учасники конкурсу мають запропонувати стандартний асортимент продукції для реалізації у поїздах з обов’язковим нанесенням фірмового стилю ПАТ «Укрзалізниця»: чай, кава натуральна та розчинна, вершки до кави, кавовий напій, печиво галетне та пісочне, вафлі шоколадні та ванільні, інші кондитерські вироби (круасани, бісквіт, шоколадні батончики), чіпси, сухарики, арахіс, сніданки (каша пакетована), сік, вода мінеральна та солодка, цукор.

Проведення конкурсу на визначення єдиного постачальника продуктів харчування ПАТ «Укрзалізниця» оголосила 16 березня 2018 року.

Раніше «Вголос» писав, що «Укрзалізниця» збільшила кількість додаткових поїздів на Великодні свята майже удвічі.

ІА "Вголос": НОВИНИ