Про це інформує прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

О 15:00 по них із «зеленки» два рази вистрілили протитанковою керованою ракетою. Один зі снарядів потрапив в екскаватор «Геов 4421» на базі автомобіля «КРАЗ 255», унаслідок чого дістали поранення четверо військовослужбовців.

Постраждалих доставлено в лікарню м. Артемівська. Їм надають усю необхідну допомогу.

«Незважаючи на те, що обстріли і провокації на Луганщині майже припинилися, терористи продовжили диверсійну діяльність на території регіону. Мінські домовленості передбачають мирне вирішення конфлікту, а не його ескалацію, якою займаються терористи», – відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Нагадаємо, сьогодні, 7 жовтня, у районі населеного пункту Троїцьке на Донеччині, з території, тимчасово непідконтрольній українській владі, було здійснено обстріл підрозділу ЗС України, який виконував роботи з інженерного забезпечення. Обстріл вели протитанковими керованими ракетами. Загалом було здійснено два пуски. У результаті цієї події отримали поранення чотири військовослужбовці, було виведено з ладу екскаватор, що належить ЗС України.

Згодом місія ОБСЄ підтвердила обстріл Троїцького протитанковими ракетами.

ІА "Вголос": НОВИНИ