Як інформує «Сегодня», за словами пасажира човна «САРЕПТА» Олега, зіткнення сталося неподалік мосту через річку Дністер.

«Ішли під двома прожекторами, які висвітлювали простір праворуч і ліворуч від човна. В останній момент помітили катер, який був без освітлювальних приладів. Ми спробували піти вправо, в очерети – не встигли, катер врізався в бік», – розповів чоловік.

За словами Олега, він опинився у воді, побачив свого товариша, який плавав недалеко від місця зіткнення. Коли доплив до берега – свого друга не бачив, той пропав безвісти.

Один з тих, хто перебував на борту катера, загинув. За інформацією відділу комунікації Головного управління Національної поліції України в Одеській області, загиблий був начальником ДАІ Комінтернівського району. В іншої людини з катера – перелом ребер, чоловік перебуває в лікарні. Зниклого безвісти шукають рятувальники.

Нагадаємо, 7 листопада о 17:45 рятувальникам надійшло повідомлення про те, що в районі с. Маяки, на р. Дністер, на ділянці «Глибокий Турунчук» сталося зіткнення двох маломірних суден: «UMC-500» і «САРЕПТА». Внаслідок зіткнення загинув один пасажир і постраждав власник катера «UMC-500».

Постраждалого чоловіка госпіталізували в Біляївську районну лікарню. Власник човна «САРЕПТА» самостійно дістався до берега, а пасажир пропав безвісти.

ІА "Вголос": НОВИНИ