Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

65 першокурсників та 77 магістрів обліково-економічного факультету, 98 першокурсників та 108 магістрів факультету фінансів, а всього 348 студентів узяли участь у посвяті у Львівському університеті банківської справи.

На підсумковому в цьому навчальному році засіданні вченої ради затверджено новий статут університету, відповідно до якого навчальний заклад перейменовано в ДВНЗ «Університет банківської справи», а інститут магістерського та післядипломного навчання – в інститут банківських технологій та бізнесу.

За словами голови вченої ради, ректора Університету банківської справи Тамари Смовженко, за підсумками 2014/2015 н. р. виш займає 178 місце – «Webometrics», 123 місце – «Scopus» та 61 місце в рейтингу «ТОП 200 кращих університетів України».

Здобувати добрі знання та осягнути фінансову грамоту побажав першокурсникам та магістрам директор інституту банківської справи, кандидат економічних наук, доцент Микола Вознюк.

З нагоди посвяти першокурсників магістри університету випустили в небо білих голубів, а перша лекція в університеті називалася «Економіка щастя».

ІА "Вголос": НОВИНИ