З такою офіційною заявою виступив Університет банківської справи з приводу недобросовісної конкуренції під час вступної кампанії. Про це повідомила прес-служба навчального закладу.

У зверненні до громадськості команда Університету банківської справи вкотре офіційно заявляє, що навчальний заклад, усупереч неправдивій інформації, яку поширюють конкуренти, не ліквідовується, не змінює свого статусу вищого навчального закладу IV рівня акредитації на технікум чи коледж, не зливається з іншими навчальними закладами, а навпаки, вийшов на новий якісний рівень розвитку, отримав більші можливості, університетську автономію та динамічно розвивається як цілісний навчальний заклад, перевагами якого є розгалужена мережа інститутів у Харкові, Львові, Черкасах та Києві, висока якість підготовки, понад 90% показник працевлаштування випускників, потужна матеріально-технічна база, комфортабельні гуртожитки і спортзали, сучасні аудиторії.

Університет сьогодні отримує всебічну підтримку від Міністерства освіти та науки, прикладом чого є виділені бюджетні місця для навчання. Окрім того, студенти, аспіранти та докторанти, які вступили на навчання до університету до 2015 р. за кошти Національного банку України, продовжуватимуть навчатися за рахунок фінансування Національного банку до закінчення терміну. Також фінансування навчання у 2015-2016 роках відбуватиметься за кошти фізичних і юридичних осіб.

2015 року в рейтингу університетів України III-IV рівнів акредитації «Топ-200 Україна» університет зайняв 61 сходинку. Він є одним із найкращих вищих навчальних закладів IV рівня акредитації, який протягом 75 років готує фахівців для фінансово-кредитної сфери.
«Шановні абітурієнти, шановні батьки! Не піддавайтеся на недобросовісні закиди конкурентів! На всі запитання, які можуть вас хвилювати внаслідок неправдивої інформації конкурентів, просимо одержувати фахові роз’яснення від працівників приймальної комісії, директорів, ректорату», – закликає прес-служба університету.

ІА "Вголос": НОВИНИ