У рамках перенесеного матчу 4-го туру УПЛ, київське «Динамо» обіграло «Маріуполь» з рахунком 2:0.

Про це повідомляє Футбол 24

Команда Хацкевича дуже нервово розпочала поєдинок та дивом не пропустила вже на 1-й хвилині, коли Буяльський необачно виконав передачу назад. Зубков, перехопивши м'яч, вийшов на побачення з Бойком, але обіграти голкіпера киян не зумів. Вже за мить фестиваль обрізок у складі "Динамо" продовжив Кадар. Після невдалого пасу угорця поблизу власних воріт Миколенко лише за допомогою фола зупинив швидкий прорив Зубкова.

Попри стартовий натиск "Маріуполя" рахунок досить нелогічно відкрили "динамівці". На допомогу підопічним Хацкевича, у яких не клеїлись позиційні атаки, прийшов стандарт. Циганков від кутового прапорця виконав передачу на ближню стійку, а Вербіч, випередивши суперників, головою спрямував м'яч у дальній кут.

Пропущений гол зовсім не знітив приазовців, які продовжували нагнітати поблизу воріт Бойка. На 22-й хвилині м'яч таки побував у сітці воріт Динамо після рикошету від ноги Бурди, однак за мить до цього лайнсмен зафіксував офсайд у Фоміна. А ось блискавична відповідь киян знову виявилась безжальною. Буяльський з лінії штрафного поцілив у ближню стійку, а добивання Гармаша рукою заблокував Яворський. Пенальті та всього лише жовта картка захиснику "Маріуполя". Циганков з "позначки" впевнено переграв Гальчука – 0:2.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ