Як повідомляє ТСН, після розгону Манежки демонстранти всю ніч пробули в «ялинковій кулі», яка у «Twitter» уже отримала власний хештег #шар. Попри 20-градусний мороз, активісти протягом ночі агітували росіян виходити на вулиці.

Як написала вранці у «Twitter» учасниця групи «Pussy Riot» Марія Альохіна, було затримано понад двадцять активістів, включаючи її саму. За її словами, в мітингувальників відібрали документи.

«Близько восьмої ранку в нашу кулю з двох боків увійшли поліцейські, вони забрали у всіх документи, а потім буквально на руках винесли всіх, хто був усередині. Зараз нас везуть в якесь відділення поліції, але яке, нам не говорять», – розповіла Альохіна.

Разом з нею було затримано Арсенія Бобровського, відомого як блогер KermlinRussia, громадських активістів Марію Баронову, Поліну Немирівську, Германа Півніва та інших.

Як писав «Вголос», учора ввечері в Москві на Манежній площі і поряд з нею затримали не менш як 245 осіб, які зібралися на акцію на підтримку Олексія та Олега Навальних. Однак після розгону частина мітингувальників повернулася на площу.

ІА "Вголос": НОВИНИ