Такий погляд «свободівець» висловив, спілкуючись із журналістами під час ефіру на одному з івано-франківських телеканалів, інформує прес-служба Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода».

«Теперішній уряд займається поточною, рутинною управлінською діяльністю, але в його роботі немає обіцяних проривів. І надалі є розмови про реформи, але немає самих реформ, – відзначив Олександр Сич. – Болісні суспільні проблеми – люстрація, боротьба з корупцією, припинення війни, децентралізація – цинічно було перетворено на передвиборні піар-ходи, а після виборів їх знівелювали і навіть дискредитували».

Яскравим свідченням цього, за словами колишнього урядовця, є гучні корупційні звинувачення на найвищому рівні. Втім, як зазначив націоналіст, озвучений корупційній фактаж «політичні ділки» намагаються перетворити лише на козир у своїх внутрішньокоаліційних чварах.

«Розірвати злощасний ланцюжок залежності «зомбуючий вплив олігархічних медіа на виборців – обрання парламенту з-поміж груп олігархічних наймитів – формування ними уряду на догоду олігархічним інтересам – потрібні такому урядові вчорашні прислужники режиму Януковича як добрі «знавці» корупційних схем» – ось головне завдання сучасної української політики! Все решта – порожні розмови для окозамилювання українських виборців», – резюмував Олександр Сич.

ІА "Вголос": НОВИНИ