Про це заявив Володимир Гройсман в інтерв'ю журналістам Львівської області після відкриття другої черги заводу електрообладнання і автозапчастин компанії «Fujikura», повідомляє прес-служба КМУ.

«Ми розраховуємо, що до 1 грудня, як передбачено законодавством, закон про Державний бюджет на 2017 рік буде ухвалено. Ми маємо абсолютно планово увійти в наступний бюджетний рік», - заявив Володимир Гройсман.

Прем’єр-міністр повідомив, що провів зустрічі з трьома фракціями Верховної Ради для обговорення проекту Бюджету на 2017 рік. Наступного тижня відбудеться зустріч із групами Парламенту «для того, щоб вести діалог, який дасть можливість прийняти не популістський, а реальний і проривний Бюджет на наступний рік».

«Ми розраховуємо, що Парламент вчасно розгляне усі пропозиції, і ми зможемо перейти до ухвалення цього Бюджету», - зазначив він.

Разом з тим Прем’єр-міністр наголосив, що популісти будуть паразитувати на питанні Бюджету, звинувачуючи його у «вбивчості». Гройсман наголосив, що такі звинувачення є нісенітницями.

Голова Уряду закликав Парламент до конструктивної позиції.

«Розраховую на те, що український Парламент буде все робити для того, щоб консолідуватися навколо прийняття Бюджету, і цей Бюджет стане бюджетом розвитку і соціальної справедливості», - заявив він.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ