Про це розповів журналіст Денис Казанський, повідомляє styler.rbc.ua.

«На запорізькому телеканалі ТВ5 вийшов сюжет про новий дитячий майданчик, побудований за бюджетні гроші. Сюжет називається «Все для дітей». Сльози навертаються на очі від розчулення. Відразу видно, що влада Запоріжжя дійсно любить своїх маленьких городян», – написав Казанський.

На кадрах видно, що гойдалки і гірка стоять просто посеред болота.

«Дитячий майданчик мрії! Захотілося повернутися в дитинство. Погратися в болоті – як це здорово. Діти виростуть і з теплом будуть згадувати ці крилаті гойдалки. Гірка – кайф. Прямо в болото», – іронічно підмітив журналіст.

Казанський повідомив, що на закупівлю обладнання для дитячого майданчика було виділено 153 тисячі грн.

«За договором на закупівлю обладнання для дитячого майданчика було виділено 153 тисячі грн. Але за ці гроші можна було встановити майданчик набагато крутіший, з нормальним покриттям», – написав він.

«Ось типовий майданчик, де набагато більше елементів, вартістю всього 55,5 тисяч грн. Тобто запорізькі мудаки вкрали дві третини виділених коштів! Запорізькі чиновники не тільки закупили і встановили для дітей найдешевше гі*но але, яке тільки змогли знайти, але ще і спробували попіаритися на цьому», – додав Казанський.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ