І Коломойському, і Зеленському, і Рабіновичу та компанії – їм усім глибоко наплювати на українську мову, історію та болі українців. Зрештою так, як і Порошенкові.

Про це «Вголосу» розповів політолог Андрій Міщенко.

«Бо для них Україна є просто інструментом чи джерелом для заробляння грошей. І у разі часу «ікс» всі вони будуть в Ізраїлі зі своїми награбованими в Україні мільярдами. А Ізраїль своїх не видає», - уточнив він.

Також Міщенко додав: «Тому українці мають нарешті зрозуміти, що ті, хто не є українцями, нічого для покращення життя українців не робитимуть. І у всіх своїх бідах винні перш за все ми самі, бо це ми обираємо владу в нашій державі, яка є віддзеркаленням народу».

Тому, за словами політолога, голосуючи за неукраїнців, ми, відповідно, виштовхуємо наших громадян за межі країни на заробітки. Бо чужинцям не потрібно 50 чи 40 чи навіть 20 мільйонів населення в Україні, їм потрібно виключно стільки, щоб сплачені українцями податки вони могли розкрадати.

«А питання освіти, медицини, мови тощо їм не потрібні. Тому всі ці так звані «реформи», спрямовані на знищення титульної нації. І виходить так, що це навіть не ідеологія, а природа всіх чужинців така – жодних сентиментів у ставленні до іншого народу», резюмував він.

Більше читайте тут: «Чому українці не обирають українців».

ІА "Вголос": НОВИНИ