У 17-му турі англійської Прем'єр-ліги «Ліверпуль» і «МЮ» зустрілися в центральному протистоянні.

Про це повідомляє Кореспондент

З перших хвилин зустрічі ініціативу захопили господарі поля. Підопічні Клоппа демонстрували високі швидкості, а також у властивій для себе манері намагалися пресингувати суперника на його половині поля. Все це принесло плоди на 24-й хвилині - Фабіньо знайшов шикарним пасом Мане, а сенегальцю вдалося не менш ефектно обробити м'яч і відправити його в ворота Де Хеа.

«Червоні дияволи», демонструючи не особливо привабливий футбол, зуміли відігратися через 10 хвилин - Лінгард скористався помилкою Аліссона.

У другому таймі особливо нічого не змінилося - «Ліверпуль» домінував на полі, а «Манчестер» продовжував грати другим номером.

Ключовим моментом матчу став вихід на заміну Шакірі, який забив два голи і встановив остаточний рахунок в поєдинку.

Спершу швейцарець опинився в потрібному місці в потрібний час і, отримавши м'яч на підборі в штрафний, пробив під поперечину.

А вже через 7 хвилин Джердан оформив дубль ударом з лінії штрафного майданчика. М'яч зрикошетив від захисників і опинився в сітці, Давид Де Хеа був безсилий.

Таким чином, «Ліверпуль» переміг «МЮ» з рахунком 3:1 і повернувся на перше місце в турнірній таблиці АПЛ. В активі «червоних» тепер 45 очок. У «Юнайтед», в свою чергу, 26 балів і шоста позиція.

«Ліверпуль» - «Манчестер Юнайтед» 3:1

Голи: Мане, 24, Шакірі, 73, 81 - Лінгард, 33.

«Ліверпуль»: Аліссон - Клайн, Ловрен, Ван Дейк, Робертсон - Фабіньо, Вейналдум, Кейта (Шакірі, 70) - Салах, Фірміно, Мане (Хендерсон, 84)

«Манчестер Юнайтед»: Де Хеа - Байї, Лінделеф, Дарміан - Далот (Феллаїні, 46), Еррера (Мартіаль, 79), Матіч, Лингард (Мата, 85), Янг - Лукаку, Рашфорд

ІА "Вголос": НОВИНИ