Двометровий килимовий пітон, що ховався під капотом автомобіля в Австралії, був знайдений після того, як сусід приклеїв до автомобіля численні рукописні записки, попереджаючи про те, що велика змія була помічена поблизу.

Про це розповідає Newsweek.

Кадри рептилії завантажив у Facebook у понеділок Стюарт Маккензі, власник служби переїзду Sunshine Coast Snake Catchers 24/7.

Спочатку жінка, власниця авто, подумала, що це міг бути чийсь жарт. Записка, прикріплена до вікна, попереджала: «Змія, 2 м, під машиною навколо двигуна». Інша, на лобовому склі: «змія в/під машиною».

Маккензі, який прибув на місце події для вилову змії, розповів, що випадок стався в Курімунді, прибережному передмісті Калундри, штат Квінсленд. Він припустив, що змію, можливо, привабив теплий двигун.

Експерт-змієлов, підняв капот машини і помітив змію, звиту під ним. Маккензі руками забрав змію з машини і поклав у захисний мішок. Команда перевезла не отруйного пітона в сусідні зарості, де він швидко вислизнув з мішка і поповз на дерево.

Маккензі розповів: «Це просто показує, що чудово мати хороших сусідів, тому що вони написали ці замітки і повідомили їй, що в її моторному відсіку є пітон пристойного розміру. І це щастя, що вони сказали їй, бо якби вона поїхала, це могло поранити змію, яка, ймовірно, могла би пошкодити її машину ».

Змієлов додав, що інцидент, був «не тим, від чого ви хочете прокинутися вранці».

«Ми приїхали шукати змію, виявивши 2-метрового прибережного килимового пітона, згорнутого під капотом, який ховався від ранкового дощу. Приголомшлива пригода зі змією та власницею автомобіля, яка спочатку вважала, що це чиясь хвора витівка. Ми перемістили змію до природних заростей, де вона зараз у безпеці », – написав він.

Читайте більше новин України та світу на Вголосі:

ІА "Вголос": НОВИНИ