Романо Флоріані Муссоліні зарахували до другої команди Лаціо в 18 років.

Про це розповідає Corriere della Sera.

Його звати Романо, як і його діда по матері. І він вирішив мати два прізвища: Флоріані – це від свого батька, Мауро, а Муссоліні – від матері Алессандри. На відміну від свого тезки, він вибирав не джаз, а футбол: у вісімнадцять років правнук Дуче грає захисником у Лаціо.

Він є частиною клубу «Б'янкочелесте» вже майже п'ять років, починаючи з літа 2016 року, але в останніх двох іграх він зробив великий ривок і його зарахували до юніорської команди Лаціо.

Він завжди залишався на лавці запасних, як у грі з «Міланом», так і «Ювентусом» (його команда зазнала дві поразки), проте хтось помітив його прізвище у списках.

Романо Флоріані Муссоліні – правий захисник, але він також може грати центральним. Він навчається в міжнародній школі на Касії (Рим) і, крім двох прізвищ, має ще шість імен, серед яких Беніто. З нього часто кепкують, але хлопець, який розпочав свою кар’єру в Ромі, не цікавиться політикою, його цікавить футбол.

Мати Алессандра заявила, що не хоче втручатися у його життя і вважає за краще залишатись осторонь: «Мій син не хоче будь-якого втручання у його життя та його справи».

Читайте більше новин України та світу на Вголосі:

ІА "Вголос": НОВИНИ