Як пише LIGA.net з посиланням на джерела в місті, біля будівлі перебувають кілька людей з автоматами, у деяких на руках - нашивки «Беркут», однак військової техніки у місті практично немає. Також жителям міста не дозволяють виїжджати за його межі.

«Ситуація після зняття оточення вчора з будівлі Луганської ОДА практично не змінилася, вони (бойовики) з ранку були тільки біля місцевої ТРК», - розповів журналістам місцевий житель.

Мовлення сепаратистського телеканалу немає в місті, починаючи з 21 листопада. За словами луганчан, із місцевого телебачення і радіо нічого не працює. Транслюють тільки російські телеканали. У той же час, людей і автомобілів у місті стало більше.

«Вузи, школи і лікарні працюють у звичайному режимі», - додала лучанка Марина.

Медики однієї з лікарень міста сьогодні розповіли LIGA.net, що вчора кількість людей, які зверталися за наданням медичної допомоги у зв'язку з перенесеним стресом і підвищенням артеріального тиску, збільшилася.

«Звернень зафіксовано більше, вся ситуація в місті, безумовно, негативно позначається на нервах», - розповів лікар однієї з лікарень.

У той же час виїхати з міста майже не можливо.

«Так, нам заборонили їхати, я не змогла виїхати навіть за вагомої причини. Коли дозволять - не знаю. Багато залежить від того, що тут буде відбуватися», - зазначила інша мешканка Луганська.

ІА "Вголос": НОВИНИ