[media=139853,139854,139855] 

Місцеве видання Zachem.com.ua повідомляє, що жінку затримали працівники правоохоронних органів.

ЗМІ зазначає, що розлючена учасниця першотравневого мітингу вдарила активіста по голові тримачем від прапора. Потерпілий звернувся до поліції.

Сама жінка спробувала втекти від правоохоронців, проте їй не вдалося цього зробити і вона була затримана.

Нагадаємо, сьогодні в Одесі проукраїнські активісти зірвали ходу учасників першотравневого мітингу. 

Мітинг організував Ібрагім Моріс, який є активним учасником проросійських акцій, що відбувалися з 2014 року, здебільшого, на Куликовому полі. Учасники мітингу прийшли з плакатами: «Мир, труд, май», «Вимагаємо гідну зарплату і пенсію», «Тарифи – геноцид народу», «Олігархи багатіють – народ бідніє», «Ми не кролики для ваших реформ» тощо.

Також вони тримали прапори Одеси і роздруковані чорно-білі копії фотографій радянських часів із зображенням дітей-барабанщиків у пілотках. На «роздруківках» до одягу дітей домалювали яскраво червоні стрічки.

Моріс звернувся до присутніх, заявивши про необхідність «повернути 8-годинний робочий день, безкоштовну медицину, високі пенсії» тощо. Під час мітингу грав оркестр, музиканти, зокрема, виконували єврейські твори (наприклад, «Хава Нагіла»).

На Театральну площу також прибули проукраїнські активісти, які скандували патріотичні гасла. Між опонентами періодично відбувалися словесні перепалки. Потім Моріс через гучномовець закликав усіх учасників мітингу вишикуватися в колону і пройти центральними вулицями на Куликове поле.

Коли мітингувальники почали ходу, оркестр заграв радянські мелодії періоду Другої світової війни. Проукраїнські активісти при цьому пішли поряд і скандували: «Слава Україні!», «Героям слава!». 

Врешті, ходу було зірвано.

ІА "Вголос": НОВИНИ