[media=150068,150069] 

 

Як інформує прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода», двоє зловмисників простежили за Георгієм і атакували його в районі Кулікового поля. Нападники здійснили два постріли з травматичної зброї – в живіт та ногу – після чого повалили Георгія на землю і нанесли кілька ударів ногами, зокрема і по голові.

Перед тим, як втекти, один із нападників сказав: «Прівєт ат Гєфєста».

Зазначимо, що минулого тижня активісти «Соколу» провели акцію проти знищення компанією «Гефест» паркової зони біля воріт забудови на Фонтанській дорозі, 25. Через цю акцію «сокільці» вже отримували чисельні погрози.

Нагадаємо, що ВГО «Сокіл» в Одесі бореться з незаконним знищенням паркової зони на Фонтанській дорозі, 25 протягом останніх кількох тижнів. Близька до «мера» Труханова компанія «Гефест» планує забудувати цю територію багатоповерхівками. Цю зелену площу у 4 га незаконно позбавили статусу паркової зони загального користування і передали під забудову. При цьому міська рада допустила порушення процедури надання дозволу на забудову і не провела громадські слухання з цього приводу.

ІА "Вголос": НОВИНИ