Про це на своїй сторінці в Facebook написав киянин Володимир Тихий.

«Молоді люди низької кваліфікації, що наражає на небезпеку не просто втратити речі, а й здоров'я», - написав він.

Автор також повідомляє, що 20 лютого в провулку площі Льва Толстого на його знайомого напали троє юнаків і намагалися відібрати рюкзак. «Коли це їм не вдалося, один з нападників вдарив металевим предметом. Втім мій знайомий виявився спритнішим і натягнув йому його ж куртку на голову, після цього сфотографував.

Вчора ж знайомого намагалася пограбувати група молодих жінок - розкрили рюкзак, щоб отримати ноутбук. Коли він схопив злодійку за руку, то штрикнула його в бік маленьким ножем. Однак куртка і невелика сила удару дозволила знайомому залишитися неушкодженим. Фото групи жінок і одного з нападників додаються.

Додам, що час подій 7- 8 години вечора. У випадку з вчорашнім інцидентом, неподалік стояв охоронець Метрограду, не втручався і не реагував ніяк на розвиток ситуації», - написав Тихий.

Пост викликав великий резонанс з численними коментарями від постраждалих. Так, журналістка Христина Бердинських написала, що нещодавно вона ледь не стала жертвою грабіжників в районі вул. Великій Васильківській. Молоді дівчата ледве не витягли у неї з сумки гаманець.

ІА "Вголос": НОВИНИ