Про це повідомляє Громадське з посиланням на одного з учасників матчу.

Він розповів, що 4 березня директорка школи разом з дільничним перервали дворовий матч, який проходив на шкільному стадіоні. Вони пояснили це тим, що підлітки проводять «несанкціонований терористичний мітинг», який не був узгоджений з адміністрацією Феодосії.

«Ситуація така, що без попередження зібрали велику групу дітей на стадіоні. І директорка попросила показати, де медсестра і представник поліції, оскільки це масовий збір підлітків. Коли на цьому стадіоні займаються місцеві хлопці, то питань немає, але в даній ситуації були розклеєні оголошення про організовану гру, та ніхто навіть не попередив директора школи. Тому перше, що вона зробила, звернулася в поліцію, щоб приїхав представник МВС», — пояснила дії директорки керівниця феодосійського відділу освіти, Надія Олексієнко.

За словами учасника матчу, в місті не проводиться жодних масових заходів для молоді, тому вони вирішили самостійно організувати змагання з футболу між дворовими командами.

За підсумками бесіди з директорки, футболістам довелося залишити поле, а ввечері ворота на ньому за вказівкою директорки були спиляні.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ