[media=143649,143650,143651,143652] 

Зокрема, мітинг проходить в Казані, де на акцію вийшли близько 100 осіб, серед них - прихильники «Відкритої Росії», політик Олексій Навальний і кандидат у президенти РФ Ксенія Собчак, пише місцеве видання «Казанський репортер».

Хода і мітинг пройшли у Новосибірську: там колона пройшла центральною вулицею міста до пам'ятника жертвам політичних репресій, де почався узгоджений з владою мітинг. У ході взяли участь 80 осіб, в мітингу - близько 100, інформує «Інтерфакс».

Зазначається, що акції, погоджені з владою, пройдуть і в Москві. Збір учасників відбудеться о 13:00 на Страсному бульварі, колона рухатиметься по бульварах із завершенням ходи на проспекті Сахарова.

Головна вимога акції - залучення до відповідальності замовників вбивства політика.

З 10:00 рух на внутрішній стороні Бульварного кільця на Страсному, Петровському, Різдвяному і Стрітенському бульварах, а також проспекті Академіка Сахарова від Бульварного кільця перекрито.

З 14:00 мітинг пройде у Санкт-Петербурзі на площі Фінляндського вокзалу.

Акції відбудуться також у Пермі, Уфі, Нижньому Новгороді, Ульяновську, Чебоксарах, Ростові-на-Дону і в ряді інших міст Росії. Окрім того аналогічні заходи заплановані у інших країнах, зокрема в Україні, Чехії, США, Німеччині, Великій Британії, Литві та ін.

ІА "Вголос": НОВИНИ