Служба безпеки України готує документи для внесення в санкційний список телеканалу «НАШ», що належить політику Євгенію Мураєву.

Про це повідомив співрозмовники УП у правоохоронних органах.

Як пише УП, уже певний час СБУ фіксує випадки антиукраїнської пропаганди на «НАШому» і готує подання до Ради національної безпеки й оборони.

Додамо, що секретар РНБО Олексій Данілов публічно заявив, що у Радбезі готові розглядати санкції проти «НАШого», як тільки отримають подання від СБУ.

Нагадаємо, днями петиція про блокування цього каналу набрала потрібну кількість голосів на сайті Офісу президента. Вона набрала необхідні для розгляду 25 тисяч голосів.

Також «Вголос» писав, що Росія, готуючись до повномасштабного вторгнення в Україну, розглядає різні варіанти контролю над окупованими територіями. Один з них полягає у створенні окупаційної адміністрації з місцевих, яку мав би очолити колишній народний депутат та власник телеканалу «Наш», Євген Мураєв.

Крім того, ми повідомляли, що Служба безпеки України викрила посадовця одного з управлінь Львівської обласної держадміністрації на розтраті коштів.

ІА "Вголос": НОВИНИ