У США почали закриватися перші дільниці для голосування на проміжних виборах до Конгресу, президент Дональд Трамп звинуватив спікера Палати представників в недостатніх зусиллях для перемоги республіканців.

Про це інформує CNN із посиланням на джерела, близькі до адміністрації Білого дому.

"Трамп вже звинуватив спікера Палати представників Пола Райана в тому, що, на думку команди президента, стане "поганою ніччю" для Республіканської партії", - наводить телеканал висловлювання одразу двох джерел.

"Він (Трамп – ред.) дійсно розгніваний на Райана", - зазначив у приватній ромові з телеканалом один із чиновників. На питання, за що саме, він відповів: "За все".

Як повідомляє видання, президенту Трампу, ймовірно, не подобалось те, як Райан дистанціювався від його політики щодо посилення обмежень для іммігрантів. Однак не лише це. За інформацією джерел в адміністрації, в Білому домі також невдоволені кампанією зі збору коштів на вибори представників-республіканців до Конгресу США.

Для Трампа ці вибори є неймовірно важливими – йому лишилося всього два роки на кардинальні рішення, які змусять американців знову в нього повірити та переобрати на виборах у 2020 році, на участь у яких чинний американський президент вже неодноразово натякав.

ІА "Вголос": НОВИНИ