Найближчими днями в Україні очікуються сніг та хуртовини, на півдні та сході – з дощем, у центральній частині – сильний сніг.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

"На добу 25 грудня на більшій частині території України прогнозуються складні погодні умови: сніг, на півдні та сході з дощем, хуртовини, у більшості північних та центральних областей сильний сніг, у східних, Дніпропетровській, вночі також у Запорізькій, Херсонській та Миколаївській областях - сильні опади, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь; у західних областях - невеликий сніг. На дорогах країни ожеледиця. Вітер північно-західний, у східній частині південно-східний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с, у Приазов'ї місцями 25-28 м/с. Температура вночі 3-8° морозу, вдень 1-6° морозу; у південній та східній частинах протягом доби від 3° морозу до 2° тепла", – йдеться у повідомленні.

У Києві та області у вівторок буде хмарно. Очікується сніг, по області місцями сильний, та хуртовина, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби у Києві 4-6° морозу, по області вночі 3-8°, вдень 1-6° морозу.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ