Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова повідомила, що російські окупанти, які прийшли воювати проти України, гвалтують та вбивають маленьких дітей.

Чиновниця стверджує, що масові сексуальні злочини - це тактика війни росії зі знищення народу України, «це зброя, щоб зламати український дух, але не вийде».

Про це вона повідомила на своїй сторінці у телеграм.

Так, Денісова виступила на відкритті Будинку російських воєнних злочинів у Давосі в рамках Всесвітнього економічного форуму та наголосила, що від війни в Україні найбільше страждає цивільне населення.

«Щодня на телефон гарячої лінії Уповноваженого звертаються 700-800 наших громадян, які повідомляють про воєнні злочини рф. 1500 громадян знайшли сміливість звернутися на телефонну лінію психологічної допомоги та розповісти про найстрашніші злочини - сексуальні, катування, тортури. Я маю доручення від матерів дво- та трирічних дітей, які загинули в страшних муках від зґвалтування рашистськими військовими, повідомити світові про цей жах», - йдеться в повідомленні.

Денісова хоче, щоб весь світ дізнався про злочини російських окупантів в Україні.

«Ми будемо говорити, щоб світ знав! Ми всі хочемо миру, але не ціною наших жінок, дівчат і хлопчиків! Тільки перемогою народу України! І вона обов'язково буде», - додала омбудсмен.

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ