Керівник фракції «Народний контроль» у Львівській міській раді Валерій Веремчук сьогодні під час сесії закликав максимальну увагу приділити забезпеченню медичних закладів та об’єктів цивільного захисту населення у Львові.

«В Україні оголошено воєнний стан. Уперше в історії нашої країни. Так, у десяти областях. Так, у переліку немає Львівщини. Але наше місто має бути готовим до будь-яких поворотів подій і ситуацій, бо війна триває вже п'ять років. Ми не маємо права допустити безпорядків і хаосу лютого 2014 року. Ми маємо максимально подбати про порядок у Львові та безпеку його мешканців», — наголосив Веремчук.

Відтак він закликав мерію активніше співпрацювати з правоохоронними органами. Можливо, за потреби прописати цільові програми такої співпраці. Крім того, при формуванні бюджету розвитку скерувати максимально можливі кошти на підтримку закладів медицини, сферу захисту цивільного населення.

«Усі медичні заклади, госпіталі повинні бути забезпечені генераторами, засобами для надання допомоги. А як волонтер знаю, що наші лікарні мають дуже багато гострих потреб, які потрібно вирішити», — резюмував Веремчук.

ІА "Вголос": НОВИНИ