В Україні запущено першу театральну стримінгову платформа DRAMOX з найбільшим репертуаром якісних відеоверсій спектаклів у постановці найкращих українських театрів, серед яких є і вистави Львівської Національної опери.

Про це повідомляється у пресрелізі зазначеної платформи.

Відтепер глядачі навіть з найвіддаленіших куточків країни зможуть дивитись вистави відомих українських та світових театрів просто вдома.

В онлайн-театрі DRAMOX зібрана найбільша колекція українського театрального контенту. Вже зараз доступні до перегляду десятки вистав у постановці 18-ти театрів, серед яких Львівська Національна опера, Театр ім. Лесі Українки, Театр 360 градусів, Театр на лівому березі, Одеський драматичний театр ім. Василька, театри «ДАХ», «Золоті ворота», «Прекрасні квіти», «Актор» та інші. А також вистави 15-ти світових театрів з субтитрами українською мовою.

Усі ці вистави доступні на сайті DRAMOX.

Зазначається, що український репертуар буде постійно розширюватися – кожні два тижні додаватимуться нові вистави театрів зі всієї країни

Онлайн-театр працює за передплатною моделлю.

Як повідомляв Вголос, у разі будь-яких надзвичайних ситуацій – війни, стихійного лиха чи іншого – Львівська національна галерея мистецтв імені Бориса Возницького готова прихистити у себе музейні експонати з інших музеїв.

ІА "Вголос": НОВИНИ