Компанія «МакДональдз Юкрейн Лтд». (Київ), що розвиває в Україні американську мережу ресторанів швидкого харчування «McDonald's», планує у 2018 році впровадити в нових ресторанах опцію подання персоналом замовлення до столика. Про це повідомив генеральний директор українського відділення Гжегож Хмелярський, пише Інтерфакс-Україна.

«До кінця 2018 року 12 закладів «McDonald's» запропонують досвід майбутнього, з них чотири – це нові ресторани, які відразу матимуть новий формат. Решта вісім – це заклади, які вже працюють і будуть переобладнані», – заявив він.

Як пояснив Хмелярський, новий формат ресторанів передбачає впровадження опції подання персоналом замовлення до столика.

«Обслуговування за столиками – це революція в «McDonald's», оскільки «McDonald's» завжди був закладом самообслуговування. У «McDonald's» з досвідом майбутнього відвідувач замовляє страви на касі, а потім чекає замовлення за столиком. Співробітник ідентифікує відвідувача за допомогою спеціального пристрою і приносить йому страви», – зазначив він.

Як уточнив Хмелярський, перший ресторан з послугою обслуговування столиків планується відкрити в червні поточного року, проте локацію об'єкта поки що не розголошують.

Крім того, обов'язковим елементом нових ресторанів «McDonald's» стануть термінали самообслуговування, за допомогою яких відвідувачі зможуть зробити замовлення й оплатити його за допомогою карти або готівкою на касі, а потім забрати страви в зоні видачі.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ