Найближчим часом в Україну можуть повернутися екс-голова Адміністрації Президента Андрій Клюєв, колишній перший віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов і екс-генпрокурор Віктор Пшонка.

Про це в коментарі «ГолосUA» розповів політолог Кирило Молчанов.

«Те, що в Україну повернувся Портнов і Хорошковський, значить, що найближчим часом у країну зможуть повернутися Арбузов, Клюєв і Пшонка. У них тут залишилися активи і свої інтереси. Представники режиму Януковича будуть намагатися повернути втрачене. В період безвладдя, поки ще не пройшли парламентські вибори, вони будуть намагатися хоча б частково відновити свої позиції в Україні», – розповідає Молчанов.

Політолог підкреслив, що ТОП-регіонали, які мають наміри повернутися в Україну, ніяк не обговорювали своє повернення з Ігорем Коломойським.

«В них немає конфлікту інтересів із Зеленським, як це було з Порошенком. Представники режиму Януковича впевнені, що для них буде послаблення політичного і кримінального тиску. Відповідні органи не будуть займатися їхніми арештами і затриманнями. Вони зараз їм не цікаві. Представники режиму Януковича вважають, що 5 років перечекали і зараз можна спробувати відновити свої позиції», – впевнений Молчанов.

Читайте також, у Зеленського прокоментували повернення Саакашвілі.

ІА "Вголос": НОВИНИ