39-річний чоловік перебував неподалік автобусної зупинки в місті Умань. Там він почав сварку із 32-річним військовослужбовцем, дістав ножа і наніс військовому один удар в живіт.

На Черкащині, у місті Умань, між двома чоловіками спалахнув конфлікт на автобусній зупинці. Один із них витягнув ножа та спричинив іншому тілесні ушкодження. Постраждав військовий ЗСУ.

Повідомлено про підозру 39-річному уманчанину за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження. 

Про це інформує місцева прокуратура.

За даними слідства, 39-річний чоловік перебував неподалік автобусної зупинки в місті Умань. Там він почав сварку із 32-річним військовослужбовцем: через яку саме тему спалахнула суперечка, наразі невідомо. Під час конфлікту підозрюваний дістав ножа і наніс військовому один удар в живіт.

“У результаті чого спричинив потерпілому тілесне ушкодження у вигляді проникаючого поранення живота без ушкодження органів черевної порожнини. Після вчинення злочину правопорушник зник, а потерпілого було госпіталізовано в лікарню”, – поінформувала пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

Там додали, що за клопотанням сторони обвинувачення підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою. У разі доведення вини нападнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ