[media=139774,139775] 

Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Черкаської області.

«До Уманського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в приміщенні одного з готелів міста виявлено труп працівника з явними ознаками насильницької смерті. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу. В цей час до поліції надійшла ще низка повідомлень про чоловіка, який вчиняє напади на перехожих та наносить їм різні тілесні ушкодження. У результаті нападу молодика постраждало п'ять осіб, які звернулись за допомогою до медичних закладів міста», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляє місцеве видання hromadske-uman.info, трагедія трапилася близько 8 годин ранку. Перші особи постраждали на території парку «Софіївка». Випадкові свідки викликали швидку та поліцію, але на виклик прибули лише лікарі.

Смертельний удар по голові отримала 56-річна працівниця готелю «Дружба», який розташований на території дендропарку «Софіївка». Ще одна вагітна працівниця втекла через вікно. У готелі на момент убивства перебували постояльці, але на крики бідолашної жертви ніхто не вийшов. На місці не було й охорони.

Від «Софіївки» злочинець попрямував до міського ринку і бив випадкових перехожих. Одна з постраждалих перебуває у лікарні в тяжкому стані.

Завдяки небайдужим громадянам нападника було затримано на місці. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та частиною 3 статті 15, частиною 1 статті 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України.
 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ