Члени „Кроку” ще не подавали заяв на повторний вступ у „Батьківщину”
Члени громадського об’єднання „Крок” не подавали заяв на повторний вступ у ВО „Батьківщина”.

Про це в коментарі „Прес-Тайму” повідомив голова ВО „Батьківщина” Іван Денькович.

„Ніхто з „Кроку” ще не подавав заяви”, ― сказав Денькович, зазначивши, що в усній формі 8-10 представників „Кроку” висловлювали бажання повернутися в партію.

„Ми були як велика родина. Звичайно виникають певні нюанси після того, що вони наговорили в газета на радіо та по телебаченні, але кожен має право на прощення”, ― додав він.

Іван Денькович також зазначив, що в разі подання таких заяв вони будуть розглянуті або на обласному бюро партії, або у відповідних осередках.

Голова громадського об’єднання „Крок” Михайло Мужилівський відмовився до вівторка коментувати ситуацію.

Раніше член політради ВО „Батьківщина” Андрій Шкіль виступив проти повернення в партію представників громадського об’єднання „Крок”, оскільки „під час їх виходу відбувся серйозний процес очорнення партії”.

Як повідомляло агентство, 21 грудня представники громадського об’єднання „Крок”, які були членами ВО „Батьківщина” висловили обурення списками БЮТу до Верховної Ради і заявили про вихід з партії.

Про свій вихід з партії заявили голова Львівської міської організації ВО „Батьківщина”, керівник громадської організації „Крок” Михайло Мужилівський, голова контрольно-ревізійної комісії ЛОО „Батьківщина” Володимир Костик, заступник керівника обласного штабу БЮТ Ігор Комарницький, заступник керівника міського штабу БЮТ Юрій Гудима.

Прес тайм


ІА "Вголос": НОВИНИ