Про це повідомляє офіційний сайт «Енергії».

За словами Володимира Фелишина, віце-президента «Енергії», у новому чемпіонаті, окрім львів’ян, гратимуть івано-франківський «Ураган», рівненський «Кардинал», хмельницький «Спортлідер+», луганська ЛТК, харківський «Локомотив», а також новачки чемпіонату – сумський СумДУ, криворізький «Приват», кременчуцький «Лукас» та «Титан-Зоря» з Покровського.

Матчі пройдуть у два кола, після чого визначиться вісім команд, що розпочнуть матчі плей-офф. На першій стадії турніру команди гратимуть до двох перемог, а на наступній - до трьох.

Вступний внесок команди повинні оплатити до 20-ого серпня, а до 26-ого серпня подати заявковий лист команди-учасниці чемпіонату.

Планується, що 30-ого серпня відбудеться матч за Суперкубок України, який і відкриє новий сезон. Володар Кубка України львівська «Енергія» зіграє з діючим чемпіоном харківським «Локомотивом». Де відбудеться матч, наразі невідомо. Серез міст, які можуть прийняти Суперкубок, розглядають Київ, Черкаси та Запоріжжя. Найближчим часом стане відомо де саме зіграють кращі дві команди минулого сезону.

Старт першого туру нового чемпіонату запланований на 6-те вересня.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ