Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє представник ВО «Свобода» в Іспанії та Голова Української патріотичної асоціації «Воля» Іван Вовк.

У рамках заходу відбувся відкритий урок для дітей Мадриду із основ рукопашного бою, який провів активіст молодіжного сектора Української патріотичної асоціації «Воля», член ГО «Сокіл» Стефан Якимчук.

Історик Іван Вовк під час своєї лекції про Романа Шухевича зазначив, що життєвий шлях Головного командира УПА має слугувати прикладом для наслідування сьогоднішньої молоді.

«Сподіваюся, його крилата фраза «Мудрого - не одурити, чесного - не купити, мужнього - не зламати», - стане визначальною у формуванні вашого світогляду», - підсумував Іван Вовк.

Завдяки сприянню директора суботньої школи «Наше майбутнє» Світлани Кметик, від лютого цього року українські юнаки і дівчата, які мешкають у столиці Іспанії, мають змогу щосуботи о 14:00 годині безкоштовно отримувати уроки з основ рукопашного бою та ідеологічні дискурси за адресою: Plaza Venecia - 1, metro L7 – «Parque de las Avenidas», Madrid.

Нагадаємо, Головного командира УПА радянські спецслужби вбили 5 березня 1950 р.

«Вголос» зробив добірку топ-5 цитат Романа Шухевича.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ