[media=150712,150713] 

В Ізраїлі табір з підготовки солдат відкрив спеціальні програми для туристів, де кожен може постріляти зі справжньої зброї і спробувати себе в ролі учасника антитерористичної операції. Про це повідомляє The Telegraph, – пишуть Українські новини.

Є багато причин для відвідування Ізраїлю. Можна прогулятися по важливих релігійних місцях в Єрусалимі, відвідати такі міста, як Назарет, будівлі Баухауса в Тель-Авіві, сходити на піщані пляжі в тому ж місті, або ж скупатися у Мертвому морі.

І, звичайно, повправлятися у стрільбі з різної зброї, взяти участь у терористичному «нападі», спробувати себе в боротьбі з ветеранами армії Ізраїлю.

Останнє стало популярною і незвичайною розвагою у туристів, які подорожують по Святій землі. Табір Caliber 3 описує себе як «лідируюча антитерористична академія в Ізраїлі».

Табір був заснований у 2003 році полковником Шароном Гатом, колишнім військовослужбовцем Ізраїльських сил оборони, і пропонує спеціальні заняття, які були розроблені для туристів. У таборі можливе «навчання самообороні, військові операції і навчання, як у військових і правоохоронців».

Відвідувачі можуть вибрати один з декількох курсів. Наприклад, двогодинний курс стрільби, де всіх навчать стріляти з штурмових та снайперських гвинтівок. Або ж курс «Виживання і навігація», на який необхідно витратити два дні. Люди будуть тренуватися два дні в суворих умовах, щоб перевірити себе.

Також туристи можуть вивчити Крав-Магу, розроблену в Ізраїлі військову систему рукопашного бою, яка робить акцент на швидкій нейтралізації загрози для життя.

Додатково можна замовити участь в «терористичній атаці», де учасникам необхідно на імпровізованому ринку шукати потенційного терориста, а після виявлення – обеззброїти його.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ