Про це йдеться у заяві клубу, розміщеній на офіційному сайті.

«ФК «Карпати» вважає за необхідне поінформувати громадськість про те, що спір у Клубу існував та продовжує існувати не з Гудимою, а з системою, яка, використовуючи футбол, роками висмоктувала із клубів фінансові ресурси.

Прізвища конкретних функціонерів цієї системи частково було названо в ефірі програми «ПроФутбол» 4 березня 2018 року: ведучий Ігор Циганик достатньо доступно розтлумачив глядачам про «організоване злочинне угрупування», яким моделювались несправедливі рішення на користь футболістів.

Щодо екс-футболіста Клубу, то, очевидно, що його відмова від претензій свідчить про те, що такі претензії були безпідставними.

ФК «Карпати» цінує зусилля усіх небайдужих осіб, зокрема – уболівальників, які зайнялися збором коштів для Гудими, однак просить не продовжувати цю діяльність, натомість посприяти проведенню об'єктивного розслідування цієї справи, а коштам знайти більш гідне застосування – наприклад, передати на потреби захисників наших східних кордонів», – йдеться в заяві.

Раніше була інформація, що Гудима попросив закрити всі справи проти «Карпат» і зняти санкції.

Як повідомлялося, президент «Руху» Григорій Козловський погасив борг «Карпат» Гудимі, однак пізніше сам функціонер заявив, що не платив ніяких грошей, а була підписана мирова між футболістом і клубом.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ